Siemenet

Siemenet

Kauttamme voit hankkia laadukasta sertifioitua kylvösiementä kaikille tiloille kaikkialle Suomeen. Löydät valikoimastamme maan parhaat kylvösiemenet aina viljanviljelystä nurmikasveihin sekä öljy- ja valkuaiskasveille. Saatavana valikoimassamme eri nurmisiemenlajeja puhtaana tai tilakohtaisesti räätälöityinä seoksina.

A-Rehu on ollut mukana kehittämässä nautatilojen tarpeisiin olevia nurmisiemenseoksia. A-Rehun nurmisiemenseokset ovat saaneet käyttäjiltä kiitosta: ne ovat tasaisen varmoja sadontuottajia ja koostettu meillä hyvin viihtyvistä, laadukkaista nurmilajikkeista. "Niin määrä- kuin laatutavoitteet ovat täyttyneet", käyttäjäkyselyssä todettiin.

Kysy lisää asiakkuuspäälliköltäsi tai
AtriaNauta -tuottajapalvelu 020 472 7060
A-Rehun tuotevastaava Janne Nieminen, p. 040 148 6567

Siemenvalikoima päivittyy, kysy tarjous myös muista siemenistä!

A-Rehun nurmisiemenseokset


UUDISTETTU
Satovarmanurmi              

Seos on koostettu tiloille, jotka tavoittelevat runsasta satoa ja viljelyvarmuutta vaihtelevissakin olosuhteissa laatua unohtamatta. Seoksen lajikkeiden kasvurytmi on nopea, joten seos tuottaa hyvin satoa kolmella korjuukerralla.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timoteit, Rubinia, 20 %, Grindstad 20 %, Tammisto II 16 %, Nurminata, Kasper/Valtteri/SW Minto 16 %, Ruokonata, Karolina 12 %, Englanninraiheinä Riikka/Birger 16 %.                   

 

UUDISTETTU Täydennyskylvöseos       

Seos on koostettu kaikkien säilörehunurmien täydennyskylvöön. Täydennyskylvö tulisi tehdä toisena satovuonna. Seoksessa ei ole käytetty nurminadan eikä ruokonadan siementä, koska ne valtaavat kasvutilaa nurmessa luontaisesti. Raiheinä, valkoapila ja niittynurmikka itävät hyvin pintaankin kylvettäessä ja täyttävät aukkopaikkoja.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timoteit, Rubinia 25 %, Uula 25 %, Englanninraiheinä, Riikka/Birger 35%, Niittynurmikka Balin 10 %, Valkoapila, Hebe/Sonja 5 %.

 

Kolme korjuun laatunurmi                 

Seos on koostettu tiloille jotka tavoittelevat runsasta satoa kolmen korjuukerran nurmelta. Nopea kasvurytmi, ruokonadasta kuitua kolmanteen satoon ja talvenkestävällä raiheinällä sokeria ja valkuaista lisää.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timotei, Rubinia 56 %, Nurminata, Valtteri 16 %, Ruokonata, Karolina 16 %, Englanninraiheinä, Riikka/Birger 12%.

 

UUDISTETTU Emotilan säilörehunurmi 

Seos on koostettu tiloille jotka tavoittelevat maksimaalista satotasoa kahdella korjuulla. Satopotentiaalia hyvin viljellen jopa     15 000 kg/ha kolmanteen satovuoteen saakka. Viljelyvarmuutta koko Suomeen, sietää erityisen hyvin kuivuutta.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timotei, Grindstad 64 %, Nurminata, Kasper 16 %, Ruokonata, Karolina 16 %, Koiranheinä Amba/muu 4 %.

 

Emotilan laidunseos                             

Seos on koostettu hyväkuntoisille (pH ja vesitalous) maille laidunseokseksi. Lajikkeina on jälkikasvukyvyltään parhaat timotei- ja nurminatalajikkeet. Tallauksen kestävyyttä seokseen niittynurmikalla ja valkoapilalla.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timotei, Rubinia 56 %, Nurminata, Kasper 16 %, Englanninraiheinä, Riikka/Birger 12 %, Niittynurmikka, Balin 10%, Valkoapila Hebe/Sonja 6%.

 

Sulava energianurmi                              

Seos on koostettu tiloille jotka tavoittelevat mahdollisimman sulavaa ja maittavaa säilörehua ja hyviä tuotantotuloksia. Parhaimmillaan kahdella korjuulla ja eloperäisillä mailla. Talvehtii erinomaisesti koko Suomessa.

Seos sisältää seuraavat lajikkeet: Timoteit, Tammisto II, 48 %, Uula 32 %, Nurminata, Kasper 20 %.