Myy viljasi kotimaiselle rehuvalmistajalle

Myymällä viljasi suomalaiselle A-Rehulle vahvistat kotimaista ruuantuotantoa. Ostamme rehutehtaillemme yhä vain kotimaista viljaa ­– Suomen parhaalla rehuviljan hehtopainohinnoittelulla.

Katso viljan hinnat täältä

Myy viljasi kotimaiseen ruokaketjuun

A-Rehu on suomalainen, suomalaisten tuottajien omistama rehuvalmistaja ja viljakaupan ammattilainen. Myymällä viljasi meille vahvistat kotimaista ruuantuotantoa, sillä meiltä viljasi päätyy suomalaisten kotieläin- ja viljatilojen käyttöön. Viljamme on myös tärkeä osa Atrian tilajäljitettävää ruokaketjua, jonka tehtävä on tuottaa maailman puhtainta kotimaista ruokaa pelloilta pöytään.

Haluamme edelleen ostaa vain kotimaista viljaa

Rehuketjumme perusta on laadukas suomalainen vilja. Tarvitsemme sitä A-Rehun Koskenkorvan ja Varkauden tehtaille yli 195 miljoonaa kiloa vuodessa. Kotimaisena rehuvalmistajana meille on kunnia-asia tehdä yhteistyötä kotimaisten viljelijöiden kanssa. Siksi haluamme ostaa viljaa sinulta.

Suomen paras hehtopainohinnoittelu

On selvää, että ilman hyviä raaka-aineita ei voi syntyä hyvää suomalaista rehua. Viljakaupan ammattilaisena palkitsemme viljelijän hyvän laadun tuottamisesta ja maksamme Suomen parasta laatulisää rehuviljalle, jopa 5 €/tn hehtopainoon perustuen.

Osta ja myy viljaa

Myy viljaa meille

  • Soita meille ja kerro myyntitarpeesi. Kerromme viljaerällesi hinnan aina tilahintana.
  • Ostamme viljaeräsi heti tai termiinikaupalla. Maksamme viljallesi varastointikorvauksen tarvittaessa.
  • Viljaerä noudetaan haluamastasi paikasta kaikkialta Suomesta, sovittuna ajankohtana.
  • Huom! Muistathan, että emme osta glyfosaatilla käsiteltyä viljaa tai palkokasvia. 

Osta viljaa meiltä

  • Soita meille ja kerro ostotarpeesi. Etsimme sinulle viljaerän mahdollisimman läheltä tilaasi. Välittämällemme kuivalla viljalla on aina laatutakuu. Kosteus alle 14 %, hehtolitrapaino vähintään: Ohra 64 kg, vehnä 76 kg ja kaura 55 kg.
  • Viljaerä toimitetaan kippinä tai puhallettuna osoittamaasi paikkaan.
  • Maksat laskun sinulle parhaiten sopivalla tavalla. 14 päivän maksuaika tai A-Rahoitus, jolla maksuaikaa jopa 150 päivää.

Ota yhteyttä ja hoidetaan vilja-asiat kuntoon!
Soita p. 010 316 8012 (pvm/mpm) tai täytä tarjouspyyntölomake.