Menestyvä Nauta ja Maito aloitustyöpajat keväällä 2025
Uusi Menestyvä Nauta ja Maito -hanke aloittaa toiminnan Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella työpajojen muodossa! Tule mukaan hankkeen aloitustapaamisiin!
Separoitu kuivajae kuivikkeena -työpaja liha- ja maitotiloille Kannuksessa
12.3.2025 klo 11–14.30 Kpedu Kannus
Kokemuksia kuivajakeesta maitotilalla. Laitteena CRI-MAN, Juho Nivala, Kukkulan Tila Oy. Separaattorin toiminta, Tero Savela, Finnlacto. Koulutilan kokemuksia, laitteena Eko-Erotus. Maarit Kärki / Milla Tuovinen
Tuotos nousuun – 5 kg lisää päivämaitoa! -työpaja maitotiloille Kaustisella
13.3.2025 klo 11-14.30 Hotelli Kaustinen
Miten tuotos on saatu nousuun meidän tilalla? Janne Koskimäki, maitotilayrittäjä. Säilörehun säilönnällinen laatu huipputasolle! Arja Seppälä, Eastman. Työpaja: Oman tilan tärkeimmät kehityskohteet
Meijerimaito-% maksimiin -päivä maitotiloille Kalajoella
18.3.2025 klo 11-14.30 Tapion Tupa
Tärkeimmät toimenpiteet meijerimaitomäärän maksimoimiseksi, eläinlääkäri Viljar Sedrik. Tilaesimerkki, Rahjan tila. Työpaja: Oman tilan onnistumiset ja kehityskohteet.
Menneet:
Hyvällä säilörehulla huipputuloksiin -työpaja liha- ja maitotiloille Torniossa
26.2.2025 klo 11–14.30, Hotelli Mustaparta
Puheenvuorot: maitotilayrittäjä Jukka Määttä, Arvolan Karjapiha Oy ja Risto Välimaa, Eastman.
Hyvällä säilörehulla huipputuloksiin -työpaja liha- ja maitotiloille Rantsilassa
27.2.2025 klo 11–14.30, ROM Rantsila – Wanha meijeri
Puheenvuorot: maitotilayrittäjä Jukka Määttä, Arvolan Karjapiha Oy, Risto Välimaa, Eastman ja Antti Keskipalosaari, Pohjolan Maito