Lannoitteet

Lannoitteet

Kauttamme löydät aina kilpailukykyiset lannoitevaihtoehdot kaikkien peltokasvien lannoitukseen. Valikoimistamme löytyy mm. Cemagron lannoitteet viljoille, palkokasveille ja nurmille. Yhteistyössä esim. herneelle suunniteltu A-Hernelannoite (tällä hetkellä loppu).

Valittavissa lannoitelajit:

  • typpilannoitteet (ilman hiveniä ja hivenillä (Mn, Zn, Se)
  • NPK-moniravinteet kevätkylvöihin sekä nurmien ja viljojen kasvustolannoituksiin, myös hivenpitoisina
  • matalatyppiset NPK-ravinteet syyskylvöille
  • NK-lannoitteet

Kauttamme myös ZM-GROW ja ZMC-Grow lehtilannoitteet

Herneen täsmälannoite: A-Hernelannoite

Rehuherneen kylvölannoitukseen varta vasten valmistettu vähätyppinen moniravinnelannoite, joka sisältää typpeen suhteutettuna runsaasti fosforia ja kaliumia sekä rikkiä ja booria. Tuote on rakeinen ja rae on tasalaatuista. Tuotesisältö: Typpeä 6%, josta 6% ammoniumtyppeä ja 0% nitraattityppeä. Fosforia 9,5%. Kaliumia 26,4%. Lisäksi tuote sisältää rikkiä 1,9% ja booria 0,09 %.

Huom. rehuherneen typen tarve peltolohkon maalajin, multavuuden ja viljavuuden mukaan 0-10 kg/ha. Normaaleilla moniravinnelannoitteilla lannoittaessa 0-10 kg/ha typpitason mukaisesti fosforin ja kaliumin saanti jää vähäiseksi. Etenkin kaliumilla huomattu edellisinä kasvukausina olevan merkittävä osuus rehuhernesadon muodostumiseen.

Kysy lannoitetarjous tuottajapalvelustamme p. 020 472 7060tuottajapalvelu@atria.com tai viljakauppamme numerosta p. 010 316 8012

 

A-Rahoituksella joustoa maksuaikaan

Haluatko tarjouksen lannoitteista?

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa