ÖK:s medlemmar och producenter – Varmt välkommen till årets Producentluncher!
TISDAG 22.11.2022 NÄRPES, Böle UF-lokal kl. 11:30 - 14:00
ONSDAG 23.11.2022 VÖRÅ. Vörå UF-lokal kl. 11:30 - 14:00
TORSDAG 24.11.2022 PURMO, Purmogården kl. 11:30 - 14:00
Producentluncherna är ÖK:s Tack till producenterna för det gångna året och ett sätt för ÖK:are att träffas och äta god mat.
Ett utsökt julbord med bland annat Atrias kvalitetskött tillreds av Jan-Peter Ivars från företaget Rent a Chef. Skinka, kalkon, hemgjorda sillar med både havtorn och senap, whiskysenap, gravad lax, hembakat svartbröd, grönsaker, morots- och kålrotslåda, potatis med mera. Till efterrätt serveras kaffe med pannacotta.
Anmälan om deltagande görs senast den 10 november 2022 via denna länk:
https://www.lyyti.in/OKs_producentluncher_2022
Eller till:
Laura Koskimäki:
laura.koskimaki@atria.com
telefon: 040 770 9055
Maria Bonn-Aspling:
maria.bonn-aspling@atria.com
telefon: 041 435 5170