KÖTTAKADEMIN 2023

Köttakademin 2023

Välkommen till Atria Köttakademin 2-3.2 2023 vid Sokos Hotel Torni i Tammerfors!

Seminariet bjuder på ett mångsidigt program och aktuellt innehåll med olika perspektiv på livsmedelsproduktionen. På seminariets andra dag erbjuds föreläsningar specifikt enligt produktionsinriktning. Atrias producenter, A-Foders kunder och övriga samarbetspartners är varmt välkomna  till Köttakademin.

SE MER INFORMATION OCH KÖP BILJETTER HÄR

 

BOKA NU FÖR ETT FÖRMANLIGARE PRIS!

Anmälningar innan 31.12.2022 biljettpris 150 € (efter 1.1 2023 pris 200 €).

Begränsat antal biljetter.

Välkommen med!

 

PROGRAM TORSDAG 2.2.2023

10.00 Anmälan till seminariet

11.00 Lunch

12.00 Välkomstord, Reijo Flink, vd A-Producenter Ab, A-Foder Oy och Nautasuomi Oy

12.15 Atria aktuell översikt, Mika Ala-Fossi, vd Atria Suomi Oy

12:45 Livsmedelsmarknadens förändringar och finländarnas inställning till kött, Jukka Saarenpää, forskningschef, Atria Suomi Oy

13.15 Köttets betydelse som mänsklig föda genom historien och i framtiden, Eero Puolanne, professor emeritus i kött-teknologi, Helsingfors universitet

13.45 Eftermiddagskaffe

14.15 Premiering av producenter

15.00 Reglering som drivkraft för energiomställningen, Mika Anttonen, styrelseordförande, energibolaget St1

15.45 Avslutningsord, Reijo Flink, vd A-Producenter Ab, A-Foder Ab och Nautasuomi Oy

20.00 Middag

 

PROGRAM FREDAG 3.2.2023

9.00 Aktuellt för primärproduktionen

10.00 Paneldiskussion, dragare Jaakko Kohtala

11.00 Lunch

12.00 Olika webinarier enligt produktionsinriktning

14.00 Eftermiddagskaffe