Atria produktnyheter grillsäsongen 2022

Atria Filébiff av gris spice rub 570g

För biffälskare, den trendiga RUB kryddade fläskfilén. Lätt saltning säkerställer att konsumenten lyckas göra en saftig biffupplevelse. I Spice Rub kryddan smakar bl.a. tomat, paprika och svartpeppar. Kryddan säkerställer en smakupplevelse utan att smutsa ner grillen. Paketet innehåller 5st yttrefilébiffar. Biffarna är förpackade i en ekologisk och utrymmeseffektiv vakuumförpackning.


 

Atria Tunna Filéskivor av gris Honung-Peppar 300g och Atria Grillbacon av gris Karamell 350g

Tunna snitt av grisen gör det lättare att lyckas. De tunna skivorna av filén och sidan av grisen går snabbt att tillredas, och tack vare den lilla förpackningen passar produkterna att komplettera ett brett utbud av grillrätter. Delikatesserna från gris yttrefilén och sidan är förkryddade med de bästa smakerna passade för gris.

 

Atria Filéplanka av gris ca 850g, Atria Filéplanka av gris Grilling Rub ca 850 g och Atria Kasslerplanka av gris Barbeque Rub ca 800 g

Stor hunger kräver också en lagom stor grill. Atrias filéplankor har varit populära bland grillare sommar efter sommar. De nya smakvarianterna är trendigt kryddade och tar även bort en stor hunger och framförallt är filéplankorna riktigt spektakulär grillning. När man grillar plankorna är det till och med en fråga om storleken på grillen räcker till? Till sommaren 2022 kompletteras plankfamiljen med en biffplanka skuren av kassler, vilket garanterar en gatanterad smakupplevelse för kasslerälskare.

 

Atria Kassler av gris klyvad n1,3kg

Den långklyvade naturella Kasslern är den skickliga grillarens val. Det nya annorlunda snittet är perfekt i diameter för en biff, skär tjockare eller tunnare biffar efter eget tycke och krydda efter egen smak. Prova även att tillreda hela kasslerbiten som helhet.

 

Atria Wilhelm stekta ribs BBQ Smoky Bourbon 580g

Gris ribs är sommarens nummer ett delikatess. Den långa förberedelsetiden och krävande delen av slaktkroppen revbensspjäll är en oemotståndlig smakupplevelse när den lyckas. De förkokta revben som tillagas enligt en sous vide-metod är passligt möra revben som säkerställer och underlättar tillredningen. Förkokta ribsen fungerar att snabbt släcka den akuta ribs hungern. Smaken av cola är en klassiker på revbenen och fungerar på en tallrik för gourmet ätare i alla åldrar.

 

För mer information: