Viljelyakatemia_hb_tunnus.jpg

Viljelyakatemia on webinaari-kokonaisuus, joka vastaa peltoviljelyyn kohdistuviin kehittämisodotuksiin ja -tarpeisiin, joita kuluttajat ja vastuullisen tuotannon näkökulmat sekä kansallisesti että kansainvälisesti asettavat.

Viljelyakatemia toteutetaan Atrian alkutuotannon hankkeiden tuotoksena ja toimialan laajan yhteistyön avulla. Yhteistyökumppaneina ovat A-Tuottajat, A-Rehu, OSK Pohjanmaan Liha, Luonnonvarakeskus, Baltic Sea Action Group ja Altia. Viljelyakatemia toteuttaa myös Atrian Vastuullisuusohjelmaa ja muita sitoumuksia, kuten Itämeri-sitoumusta.

Viljelyakatemia -kokonaisuuden tavoitteena on antaa koulutusta tuottajille resurssitehokkaista, ekonomisesti ja ekologisesti kestävistä tuotantotavoista. Koulutus on avoin kaikille peltokasvituotannon kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille asiakkuussuhteista tai taustasta riippumatta. Viljelyakatemia pyrkii tarjoamaan esitettävien teemojen mukaista uusimpaan tutkimustietoon perustavaa sisältöä, joka on tuotu käytännön tasolle sovellettavaan muotoon. Tavoitteena on jokaisesta päivästä tarjota osallistujille konkreettisia eväitä tilan toiminnan kehittämiseen.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostin nautahankkeet@atria.com kautta.


ilmoittaudu mukaan viljelyakatemiaan

 

kaikki logot