Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaSika » Ruokinta ja rehut

Ruokinta ja rehut 


A-Rehu palvelee porsaan- ja sianlihantuottajia kaikissa rehuasioissa.  Valmistamme sikojen täysrehuja, tiivisteitä ja täydennysrehuja omassa rehutehtaassamme Koskenkorvalla.

Sioille syötettävällä rehulla on ratkaiseva asema koko tuotannon onnistumisessa.  Erikoisosaamistamme on A-Mix- eli komponenttiruokinta. Se pitää sisällään erilaisia rehustusratkaisuja, jotka kaikki tähtäävät kotoisen viljan täydentämiseen. Rehu voidaan jakaa joko kuivana seoksena tai liemirehuna (jolloin puhutaan liemiruokinnasta). A-Mix ruokintaan tarvitaan viljan lisäksi valkuaisrehu – yleisimmin A-Rehu OVR tai soijarouhe – ja sopiva A-Mix täydennysrehu. Joustavuudessaan A-Mix ruokinta on omaa luokkaansa. Rehuun voidaan käyttää monenlaisia rehukomponentteja, esimerkiksi heraa, härkäpapua tai hernettä.  Maan laajimmasta A-Mix täydennysrehusarjasta löytyy oma vaihtoehto jokaiselle eläinryhmälle ja jokaiseen tuotantovaiheeseen. A-Rehulla on komponenttiruokinnasta ja siihen tarvittavista rehuista vankka, yli 20 vuoden kokemus. 

A-Mix -komponenttien lisäksi A-Rehun valikoimista löytyvät ratkaisut  tiiviste- ja täysrehuruokintaan. Lisäksi A-Rehu välittää viljaa, viljakaupan tiedot löydät täältä.  

Asiantuntijoidemme yhdessä tuottajan kanssa laatimat ruokintasuunnitelmat ja ruokintaneuvonta kuuluvat kiinteästi rehukaupan yhteyteen. Onnistuminen syntyy osaamisesta, oikeista valinnoista ja huolellisesta toteutuksesta.