Atrian Liha-akatemia

Liha-akatemia 2023

Tervetuloa Atrian Liha-akatemiaan 2.-3.2.2023 Sokos Hotel Torniin Tampereelle!

Liha-akatemia kokoaa yhteen atrialaiset liha-alan ammattilaiset vuoden parhaaseen tapahtumaan Tampereen Torni-hotelliin. Aikaisempien vuosien tapaan seminaari tarjoaa osallistujilleen monipuolisen kattauksen ja ajankohtaista sisältöä ruoantuotannon eri näkökulmista. Ammatillista osaamista syvennetään perjantain 3.2. tuotantosuuntakohtaisissa seminaareissa.

Liha-akatemiaan ovat tervetulleita kaikki Atrian sopimustuottajat, A-Rehun asiakkaat ja sidosryhmät.

Katso lisätiedot ja osta liput täältä

Lipunmyynti auki 15.1.2023 asti


OHJELMA TO 2.2.2023

10.00 Ilmoittautuminen alkaa

11.00 Lounas 

12.00 Tervetulosanat, Reijo Flink, toimitusjohtaja, Atria Tuottajat, A-Rehu ja Nautasuomi

12.15 Atria ajankohtaiset kuulumiset, Mika Ala-Fossi, toimitusjohtaja, Atria Suomi Oy

12.45 Ruokamarkkinan muutokset ja suomalaisten suhde lihaan, Jukka Saarenpää, tutkimuspäällikkö, Atria Suomi Oy

13.15 Liha ihmisen ravintona ennen ja tulevaisuudessa, Eero Puolanne, lihateknologian emeritusprofessori, Helsingin yliopisto

13.45 Iltapäiväkahvit

14.15 Palkintojen jako

15.00 Regulaatio energiatransition ajurina, Mika Anttonen, hallituksen puheenjohtaja, energiayhtiö St1

15.45 Loppusanat, Reijo Flink, toimitusjohtaja, Atria Tuottajat, A-Rehu ja Nautasuomi

20.00 Illallinen