Tuotetta on tulossa
Erittäin nopeasti lisääntyvät Lactobacillus Plantarium maitohappobakteerit laskevat rehun pH:n nopeasti tavoitetasolle estäen samalla haittabakteerien
ja klostridien lisääntymisen.
Kaikille rehukasveille: nurmi-, apila- ja kokoviljasäilörehut. Soveltuu säilöntään paaliin, siiloon, torniin tai aumaan.
Tuoreelle ja esikuivatulle 40% ka saakka.
Nopean käymisen ansiosta minimoidaan kuiva-ainetappiot. Maitohappobakteerien ympärillä on niiden muodostama luonnollinen suojakalvo.
Kalvo suojaa bakteereita haitta-aineilta ja olosuhdevaihteluilta, kuten lämpötilavaihteluilta.
Ainutlaatuisten bakteerilajit takaavat tehokkaan käymisen myös viileässä säässä.
Rehu on heti säilömisen jälkeen turvallista käyttää. Säilööntyminen kestää kosteudesta ja lämpötilasta riippuen 2 – 4 viikkoa.
Helppo ja turvallinen käyttää. Ei ruostuta koneita.
Luomuhyväksytty.
Sisältö:
Lactobasillus plantarum DSM 3676 ja DSM 3677.
Pakattu alumiiniseen 50 g vakuumipussiin. Myyntierä 5x50g.
Annostelu- ja käyttöohje:
1 g tuotetta yhdelle tonnille säilörehua. Vähintään 100.000 pmy/g rehua.
50g / 200l vettä, liuosta 4L/rehutonni
Pussin sisältö kaadetaan vedellä puoliksi täytettyyn KOFASIL® Shakeriin ja ravistetaan. Shakeri tyhjennetään puhtaalla vedellä täytettyyn 200 litran
tynnyriin. Säilöntäaine on heti valmista käytettäväksi, soveltuu käytettäväksi myös pien-annostelijoissa. Säilyy käyttökelpoisena 48 tuntia
sekoittamisesta. Säilytä valmista liuosta viileässä, jos
rehunteko keskeytyy.
Säilyvyys:
Tuotetta suositellaan säilytettäväksi pakastettuna. Säilyy huoneenlämmössä vähintään 6 kk, jääkaapissa vähintään 12 kk ja pakastettuna vähintään
36 kk valmistuspäivämäärästä.