Österbottens Kötts medlemmar och producenter
Varmt välkommen till årets PRODUCENTLUNCHER!
MÅNDAG 20.11. 2023 NÄRPES Böle UF-lokal
TISDAG 21.11. 2023 VÖRÅ Vörå UF-lokal
TORSDAG 23.11. 2023 PURMO Purmogården
Luncherna serveras mellan klockan 11:30 - 14:00.
Producentluncherna är ÖK:s TACK för det gångna året och ett sätt för ÖK:are att träffas och äta god mat. Ett utsökt julbord med bland annat Atrias kvalitetskött som tillretts av Jan-Peter Ivars och personal från företaget Rent a Chef. Skinka, kalkon, hemgjorda sillar med gravad lax, hembakat bröd, grönsaker, morots- och kålrotslåda, potatis med mera. Till kaffet serveras en delikat julig efterrätt.
ANMÄLAN
Anmälan om deltagande görs senast måndagen den 13 november 2023 via denna länk.
Eller till:
Laura Koskimäki:
laura.koskimaki@atria.com
telefon: 040 770 9055
Maria Bonn-Aspling:
maria.bonn-aspling@atria.com
telefon: 041 435 5170