Köttakademin 2023
Välkommen till Atria Köttakademin 2-3.2 2023 vid Sokos Hotel Torni i Tammerfors!
Seminariet bjuder på ett mångsidigt program och aktuellt innehåll med olika perspektiv på livsmedelsproduktionen. På seminariets andra dag erbjuds föreläsningar specifikt enligt produktionsinriktning. Atrias producenter, A-Foders kunder och övriga samarbetspartners är varmt välkomna till Köttakademin.
SE MER INFORMATION OCH KÖP BILJETTER HÄR
BOKA NU FÖR ETT FÖRMANLIGARE PRIS!
Anmälningar innan 31.12.2022 biljettpris 150 € (efter 1.1 2023 pris 200 €).
Begränsat antal biljetter.
Välkommen med!
PROGRAM TORSDAG 2.2.2023
10.00 Anmälan till seminariet
11.00 Lunch
12.00 Välkomstord, Reijo Flink, vd A-Producenter Ab, A-Foder Oy och Nautasuomi Oy
12.15 Atria aktuell översikt, Mika Ala-Fossi, vd Atria Suomi Oy
12:45 Livsmedelsmarknadens förändringar och finländarnas inställning till kött, Jukka Saarenpää, forskningschef, Atria Suomi Oy
13.15 Köttets betydelse som mänsklig föda genom historien och i framtiden, Eero Puolanne, professor emeritus i kött-teknologi, Helsingfors universitet
13.45 Eftermiddagskaffe
14.15 Premiering av producenter
15.00 Reglering som drivkraft för energiomställningen, Mika Anttonen, styrelseordförande, energibolaget St1
15.45 Avslutningsord, Reijo Flink, vd A-Producenter Ab, A-Foder Ab och Nautasuomi Oy
20.00 Middag
PROGRAM FREDAG 3.2.2023
9.00 Aktuellt för primärproduktionen
10.00 Paneldiskussion, dragare Jaakko Kohtala
11.00 Lunch
12.00 Olika webinarier enligt produktionsinriktning
14.00 Eftermiddagskaffe