Skip Navigation LinksEtusivu » Yritystieto » AtriaNauta

AtriaNauta - palvelua kaikille naudanlihantuottajille 

AtriaNauta on atrialaisen yritysperheen palvelukokonaisuus nautatiloille. AtriaNauta-palveluun on koottu kokonaisuudessaan nautatiloja palveleva henkilökunta. Henkilökunta koostuu kentällä kotieläintilojen kanssa työskentelevistä asiakkuuspäälliköistä, tuottajapalvelussa puhelimitse työskentelevistä myyntineuvottelijoista sekä eläin- ja rehukuljetuksia suunnittelevista kuljetussuunnittelijoista.

Työtä nautatilan hyväksi
Teemme töitä ollaksemme paras yhteistyökumppani suomalaisille nautatiloille teuraiden tai välityseläinten markkinointikanavaa sekä tuotantopanosten hankintoja mietittäessä. Olemme iloisia siitä, että niin moni naudantuottaja on valinnut Atrian yhteistyökumppanikseen. Naudanlihan hankinnassa ja vasikkavälityksessä olemme selkeä markkinajohtaja Suomessa ja rehukaupassa haastamme perinteisiä rehujen valmistajia kolmanneksi suurimpana toimijana.

Ostamista, myymistä ja kehittämistä
Tuottajapalvelu on AtriaNauta-palvelun ”konehuone”. Tuottajapalvelussa työskentelevät myyntineuvottelijat ottavat vastaan eläinilmoituksia sekä rehu- ja lannoitetilauksia ja palvelevat muutenkin nautatilojen asioissa.

Kentällä toimivien asiakkuuspäälliköiden työ koostuu nautatilojen palvelemisesta teuras- ja vasikkakauppaan liittyen, rehu- ja lannoitekaupasta sekä tuotannon kehitystyöstä. Osa asiakkuuspäälliköiden työtä on myös ruokintasuunnitelmien laatiminen rehuasiakkaille.

Keskeinen toiminta, palvelut ja tuotteet
• Teuraseläinten hankinta ja teuraseläinkuljetukset
• Vasikkavälitys ja välityseläinkuljetukset
• Rehut ja ruokinnan suunnittelu
• Naudanlihantuotannon kehittäminen
• Siitossonnikasvattamotoiminta

Tervetuloa asiakkaaksi!

Oman alueesi asiakkuuspäällikön yhteystiedot löydät yhteystietohausta. Voit myös soittaa suoraan tuottajapalveluumme, p. 020 472 7060.