Vahva ruokaketju

Vahva ruokaketju

Kehitämme kestävää kotimaista lihatuotantoa ja rehuntuotantoa yhdessä tuottajien kanssa.

Työtä tulevaisuuden eteen

Atrian vahva menestys ruokatalona pohjautuu laadukkaisiin kotimaisiin raaka-aineisiin. Me Nautasuomessa huolehdimme naudanlihan hankinnasta Atrian ketjuun ja olemme tuottajien apuna tuotannon kehittämisessä. Olemme sitoutuneet vastuullisen, kotimaisen lihantuotannon kehittämiseen. Siinä saavutetaan parhaat tulokset, kun teemme kehitystyötä avoimessa yhteistyössä tuottajien kanssa. Tavoitteemme on, että tuottajiemme toiminta on kannattavaa ja he pärjäävät myös tulevaisuudessa.

Tulokset näkyvät laatuna lautasella

Panostamme kestävään alkutuotantoon kehittämällä antibioottivapaata tuotantoa, eläintautien riskienhallintaa ja ruokintaa. Tätä työtä teemme osallistumalla kehittämiseen tilatasolla, hankkeissa ja tutkimuksessa. Esimerkki koko ketjun leikkaavasta kehitystyötämme on tilakohtaisen hiilijalanjäljen laskenta ja hiilijalanjälkimerkinnän lisääminen yhä useampaan Atrian tuotteeseen.

Kotimaisten rehujen kehittäminen

Atria on ainoa ruokatalo, jolla on omaa rehuntuotantoa tuottajiensa tarpeisiin. Rehuntuotantoa ohjaa kotimaisuus ja vastuullisuus. Oma rehutehdas mahdollistaa puhtaat, laadukkaat rehuraaka-aineet sekä rehujen ja niiden tuotannon kehittämisen. Lähellä tuotetut rehut lisäävät myös jäljitettävyyttä.

Tutustu A-Rehuun 

Hankkeista työkaluja ja toimintatapoja tiloille

Hankkeet tuovat tutkimuksen tulokset käytännön tasolle. Hankkeiden kehitystyöstä pystymme viemään tilojen arkeen hyväksi havaittuja toimintatapoja ja asioita. Lisäksi pystymme todistamaan erilaisten toimenpiteiden vaikutuksia käytännönläheisesti. Olemme mukana esimerkiksi eläinten hyvinvointiiin, tuotannon kannattavuuden kehittämiseen ja kestäviin viljelykäytäntöihin liittyvissä hankkeissa ja tutkimuksissa.  

Tutustu kehityshankkeisiimme