Voimaa ruokintaan

”Tilallamme on ollut ruokinnan suhteen haasteita osin säilörehun laadusta johtuen. Voima täysrehua olemme käyttäneet nyt reilu puoli vuotta säilörehun rinnalla ja olemme olleet todella tyytyväisiä rehun laatuun. Voima täysrehun laatu on tasainen eikä se ole pölyistä. Myös ruokinta-automatiikassa rehu on kulkenut ongelmitta läpi ja lisäksi se tuntuu maittavan hyvin eläimille.

Voima täysrehun ansiosta maitopitoisuudet nousivat ja ovat pysyneet hyvin tasalla. Rehu on toiminut säilörehun kanssa hyvin ja pötsit ovat olleet kunnossa. En näe syitä, miksi en voisi suositella Voima täysrehua myös muille maitotiloille.” Maitotila, Tohmajärvi

***

”Siitä on noin puolitoista vuotta aikaa, kun tilallamme aloitettiin Voima täysrehun käyttö. Siitä lähtien olemme olleet kovin tyytyväisiä rehuun ja sen laatuun. Maidon pitoisuuteen vaikuttavat tekijät, kuten rasvat, valkuainen ja urea ovat olleet todella hyvällä tasolla.

Tuloksien puolesta voimme ehdottomasti suositella Voima täysrehua myös muille tilallisille.” Maitotila, Lapinlahti

Miksi valita Voima täysrehu?

Jos säilörehun D-arvo on alhainen ja ruokintaan tarvitaan energiaa, on A-Rehun Voima täysrehu oikea valinta. Siinä on paljon energiaa mm. laadukkaasta viljasta, glyserolista ja pötsisuojatusta rasvasta. Pötsin mikrobeille viljan tärkkelys on hyvää ja helposti käytettävissä olevaa energiaa. Mitä paremmin pötsimikrobit kasvavat, sitä enemmän valkuaista virtaa mikrobivalkuaisena ohutsuoleen maidon valkuaisen raaka-aineeksi. Ravitsemuksellisesti mikrobivalkuaista täydentää Voima täysrehussa käytetty rypsi.

Lehmä tarvitsee energiaa, jotta se pystyy tuottamaan maitoon myös rasvaa. Voima täysrehussa olevat glyseroli ja suojattu kasvirasva ovat lehmälle erinomaisia energianlähteitä ja toimivat myös maidon rasvan esiaineina.  

Korkeiden energia- ja valkuaispitoisuuksien ansiosta Voima täysrehua riittää myös pienempi käyttömäärä takaamaan tavoitellut maitomäärät ja maidon pitoisuudet. Tämän sekä hyvän maittavuutensa ansiosta Voima täysrehu soveltuukin erinomaisesti myös robotille houkutusrehuksi.

Tutustu nautarehuihin verkkokaupassamme

 

Haluatko tarjouksen nautarehuistamme?

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa