Hankinta ja välitys

Hankinta ja välitys

Teuras- ja välityseläinten ostot kilpailukykyiseen hintaan. Eläinten noudot nopeasti ja luotettavasti.

Kilpailukykyinen hinta eläimistäsi

Maksamme tuottajille saman hinnan tilasi sijainnista riippumatta. Hankintamme kattaa koko maan. Teuraslehmien ja vasikoiden hinnat määräytyvät markkinatilanteen mukaan. Perushinnan lisäksi maksamme sopimuslisiä. Kun myyt sekä välityseläimet että teuraseläimet meille, maksamme molemmista korkeamman hinnan. Jos käytät A-Rehun rehuja, maksamme myös rehulisän teuraseläimistäsi. Tarjoamme mahdollisuuden teurastiliennakoihin. Ajankohtaiset hinnat voit tarkistaa Tuottajan työpöydältä tai ottamalla yhteyttä alueesi asiakkuuspäällikköön.

Joustavat ja luotettavat eläinten noudot

Ostamme ja välitämme nautoja koko maassa. Noudamme teurasnaudat ja välityseläimet nopeasti ja sovitusti. Voit ilmoittaa eläimet helposti, valitsemallasi tavalla ja saat tiedon aikataulusta hyvissä ajoin etukäteen.

Eläinten hyvinvointi varmistetaan kuljetuksissa

Kaikki Atrian eläinkuljetuksia hoitavat kuljettajat ovat koulutettuja. Kuljettajilla on vahva ammattitaito nautojen käsittelyyn lastaus- ja purkuvaiheessa sekä kuljetuksessa. Kuljettaja vastaa eläinten hyvinvoinnista koko kuljetuksen ajan. Nykyaikainen kuljetuskalusto takaa eläimille stressittömän matkan.

Vaatimuksemme eläinten kunnolle kuljetuksissa on korkealla. Teurastamolla tarkastuseläinlääkärit varmistavat eläinten purkua ja kuljettajien toimintaa. Eläinten kuljetukset suunnitellaan aina siten, että matkat ovat mahdollisimman lyhyitä. Välitysvasikoille pyrimme löytämään kasvattajan aina mahdollisimman läheltä.

Tuottajakyselyn mukaan 93 % maitotiloista pitää eläinkuljetuksiamme todella erinomaisina, erittäin hyvinä tai hyvinä. 

Lue lisää meistä