Tuotannon kehitys

Tuotannon kehitys

Atria Nauta on vahvasti mukana maitotilojen tuotannon kehittämisessä. Tuottajan tukena on alansa parhaat asiantuntijat aina Atrian maitotilojen asiakkuuspäälliköistä rehustuksen ammattilaisiin sekä muihin laadukkaisiin palveluntarjoajiin. Asiakkuuspäälliköt tarjoavat osaamisensa tilojen käyttöön ja tukevat kehityssuunnitelmien tekemisessä yhteistyössä tilojen kanssa. Asiakkuuspäällikön rooliin kuuluu muun muassa ruokinnan optimointi ja tuottavuuden kehittäminen.

Atria Tuottajat ja Valio ovat yhdistäneet voimansa maitotilojen tuotannon kehittämiseksi ja tämä yhteistyö on saanut nimekseen Maitoakatemia. Maitoakatemiassa maidontuottajat ovat tärkeimmässä roolissa. Maitoakatemian tavoitteena on maitotilojen toiminnan kehittäminen erilaisten pienryhmien vertaistuen kautta. Aiheina pienryhmissä on muun muassa talous, rakentaminen, johtaminen, nurmi- ja laiduntaminen.

Yhteistyö tekee meistä vahvempia! Ota yhteyttä oman alueesi asiakkuuspäällikköön, mikäli kiinnostuit maitotilojen kanssa tekemästämme kehitystyöstä.