Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaNauta » Ajankohtaista » N-Y-T on täydennysostojen aika!

N-Y-T on täydennysostojen aika! 

 


Tänäkin vuonna kiitämme kaikkia kanssamme syys-marraskuussa eläinkauppaa* käyneitä ja vähintään 3 tn teollisia rehuja tai kivennäisiä ostaneita tiloja 30 euron kinkkulahjakortilla.

Kortit postitetaan joulukuun puoliväliin mennessä.

*teurasnautoja tai -sikoja, broilereita, välitysporsaita tai vk-vasikoita

Kesän sato alkaa olla korjattuna. Kun saat säilörehusta ja viljasta analyysitulokset, ota yhteyttä AtriaNauta-asiakkuuspäällikköösi ja katsotaan tuottava ruokinta yhdessä kuntoon! Oman alueesi asiakkuuspäällikön yhteystiedot löydät täältä.

Täysrehu-uutuudet maitotilalle

TanakkaTäysrehu
TanakkaTäysrehu sopii matalavalkuaisen karkearehun täydennykseen. Pääset huipputuotokseen yhdellä täydennysrehulla, kun korkea valkuaistaso lisää säilörehunsyöntiä ja näkyy maitotankissa. Rinnalle sopii myös kotoinen vilja.
Energia  12,7 MJ/kg ka
OIV 126 g/kg ka

HiehoRehu
HiehoRehulla varmistat, että hiehosi saavat juuri oikeassa suhteessa valkuaista ja energiaa. Hiehoille kehittyy hyvä syöntikyky, jolla luodaan perusta hyvin tuottaville lehmille.
Energia 12,4 MJ/kg ka
OIV 117 g/kg ka

 

Lypsylehmien kivennäiset päivittyivät

LypsyApe E Fosfori
Erityisesti tuoreen tai tuoresäilötyn viljan ohelle suunniteltu lypsävien lehmien kivennäinen. Sisältää orgaanista seleeniä ja E-vitamiinipitoisuus on erittäin korkea, 1500 mg/kg. Ei tarvita erillistä E-vitamiinilisää tuoreen tai murskesäilötyn viljan ohella. Runsaasti magnesiumia ja natriumia sekä fosforia. 
Ca 21 / P 1,2 / Mg 7 / Na 10

LypsyApekivennäinen
Edullinen ja tehokas LypsyApekivennäinen on kehitetty täydentämään erityisesti lypsylehmien seosrehuruokintaa. Tuttu tuote sisältää nyt entistä enemmän seleeniä, josta osa on orgaanista.
 Jauhemainen tuote sopii myös vapaaseen annosteluun ja väkirehuun sekoitettavaksi. Koostumukseen kuuluu runsaasti magnesiumia, natriumia ja hivenaineita sekä E-vitamiinia 900 mg/kg ja orgaanista seleeniä.       
Ca 21 / P 0 / Mg 7 / Na 10

Emolehmille enemmän hyvää samassa paketissa

EmoKivennäinen
Uudistunut EmoKivennäinen sisältää nyt entistä enemmän E-vitamiinia ja orgaanista seleeniä. Sitä käyttämällä vastaat kaikkiin emolehmän kivennäistarpeisiin ja varmistat paremmat, terveemmät ja elinvoimaisemmat vasikat. EmoKivennäinen sopii myös luomutilalle.
Ca 9 / P 2,5 / Mg 5 / Na 6,5

EmoImetyskivennäinen
EmoImetyskivennäinen on syksyn uutuuskivennäinen. Se on jauheinen kivennäinen, joka sopii erinomaisesti imetyskaudelle. Sisältää runsaasti seleeniä eläinten hyvinvoinnin tueksi. EmoImetyskivennäinen sopii myös luomutilalle. Minimitoimitus 3 tn.
Ca 11 / P 1,5 / Mg 7,7 / Na 11,5

 

Sonnipojille lisää fosforia

Kasvuape E-Hiven
Kasvuape E-Hiven sisältää nyt myös fosforia. Se on vastaus asiakkailtamme tulleisiin toiveisiin, sillä perusrehujen fosforipitoisuudet ovat monella tilalla laskeneet.
Ca 25,5 / P 1 / Mg 3,5 / Na 7