Skip Navigation LinksEtusivu » AtriaNauta » Ajankohtaista » Liha-akatemia 2018

Liha-akatemia 2018 



Liha-akatemia 2018 järjestetään Hämeenlinnan Aulangolla 8.-9.2.2018!

Ensimmäisenä päivänä huippupuhujia meiltä ja maailmalta. 

Liha-akatemia alkaa lounaalla klo 11 ja varsinainen ohjelma klo 12. Ensimmäisen päivän ohjelma päättyy n. klo 17.

  • Jaana Husu-Kallio, Maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö
  • Markku Hirvijärvi, Atria Suomi Oy, Tuotannollisten prosessien johtaja
  • Mika Ala-Fossi, Atria Suomi Oy toimitusjohtaja
  • John Nielsen, JN Meat international, johtaja (Tanska)

Saamme myös maistiaiset siitä kuinka tanskalainen John Nielsen valmistaa maailman parhaat pihvit suomalaisesta lihasta. Illalla parhaiden tuottajien palkitsemistilaisuus klo 19.30 sekä yhteinen illallinen ja illanvietto.

Toisena päivänä voit valita mieleisen aiheen. Aamulla klo 9 alkavat seminaarit:

Johtaminen ja talous
Jaakko Kohtala pj
Kiertotalous
Teija Paavola pj
Pelto
Ossi Hakala-Rahko pj
Kauppa muuttuneessa ja muuttuvassa toimintaympäristössä, kauppias Matti Himberg - K-Citymarket Jumbo Agrisymbioosit osaksi lihantuotantoa, Jyrki Heilä  Valkuaiskasvien viljely, Samuel Jussila
Strateginen talousjohtaminen ja maatalousyrityksen johtamiseen liittyvät talouden tunnusluvut, Toivo Koski - Tulosakatemia Oy Keskitetty lannankäsittely kotieläinkeskittymissä, Teija Paavola  Karjanlannan lisälannoitus, Anne Kerminen, Yara
Biokaasuratkaisujen toimittajien (BioGTS Oy, Demeca Oy, Metener Oy, Doranova Oy) puheenvuorot ja paneelikeskustelu  Rakennekalkitus, Jan Drugge, Nordkalk

Lounas klo 11.30 ja sen jälkeen klo 12.30 alkavat seminaarit:

Sika                         
Pasi Pohjois-Koivisto pj
Lihanauta
Tomi Karsikas pj
Emolehmä
Susanna Vehkaoja pj
Broileri
Juha-Petri Jussila pj
Näin tuotamme parasta mahdollista genetiikkaa, Juha Hakomäki, Piglet Oy Vertailua kumimatoista, Marko Jokinen Atrian emolehmä 2020-ohjelma, Sinikka Hassinen Aurinkoenergian tuottaminen tilatasolla, Ville Vairinen, Solarigo
Huippuluokan tuloksilla jopa Tanskan TOP5, Mats ja Maria Nykvist, Langens Gård Sairauksien vähentämisen merkitys - esimerkkejä toimenpiteistä, Tuomas Herva 100 vasikkaa/100 emoa, Mari Utriainen - Emovet Oy Kanalan lämmöntalteenotto, Kari Knuuttila, Kanagri Oy
Lihasikalan arjen johtaminen, Pasi Anttila, vetäjä Heikas Oy ja Kauhapork Oy Kokemuksia säilörehun tuotantokustannuksista, Tomi Karsikas Vauhtia mittareilla vai joko sitä on tarpeeksi? Merja Hyvönen, Keskustalon tila Broilerin terveystilanne, Päivikki Perko-Mäkelä
Verkosto kehittyy avoimuudella, Juha Savela, Pekonia Oy Ajankohtaista Atria Nauta - ketjusta, Sinikka Hassinen Emolehmäkarjan hankkiminen muuttui todeksi, Tommi Hasu, Pelto Mattinen Oy Talouden tunnuslukuja, Harri Rosenberg

Ilmoittaudu tästä 26.1.2018 mennessä: www.lyyti.in/liha-akatemia2018

Maksutiedot:
Marraskuun loppuun mennessä ilmoittautuneille seminaarin hinta 100e, joulukuun loppuun 130e ja sen jälkeen 150e (sis. alv 24%). Seminaari tulee maksaa viikko ilmoittautumisen jälkeen tai viimeistään 2.2.2018.

Saaja: A-Tuottajat Oy
Tilinumero: FI13 5000 0120 2542 88
BIC: OKOYFIHH
Y-tunnus: 1637300-4
Viite: Liha-akatemia/etunimi sukunimi
(esim. Liha-akatemia/Tiina ja Timo Tuottaja)

Yöpyminen maksetaan suoraan hotelliin majoituksen yhteydessä. Lisätietoja majoituksesta saa Kylpylähotelli Aulangosta p. 0200 48 116