Atria Sika

Atria Sika

Atria Sika on kotimainen sianlihatuotantoketju, joka panostaa vastuullisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Kaikki Atria Perhetila -ketjun siat kasvatetaan ilman antibiootteja. Olemme sianlihatuotannon ykkönen Suomessa, ja koko ketjumme on suomalaisten tuottajien omistama. Atria Sika on osa Atrian alkutuotantoa ja tärkeä tekijä maailman puhtaimmassa ruokaketjussa pellolta pöytään.

Olemme uudistaneet verkkopalvelumme ja entinen A-Netti on nyt Tuottajan työpöytä

Uusi verkkopalvelumme on otettu käyttöön nauta- ja sikatuottajille kesäkuussa. Tuottajan työpöytä korvaa käytössä olleen A-Netin. Tuottajan työpöydälle pääset kirjatumalla sisään tälle verkkosivustolle.

  1. Oikeasta yläkulmasta pääset kirjautumaan verkkopalveluun. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite.
  2. Siirtyminen Tuottajan työpöydälle tapahtuu valitsemalla logon oikealla puolella olevasta valikosta “Siirry työpöydälle”.
  3. Jos sinulla on pääsy useamman yrityksen tietoihin, oikean yrityksen voit valita logon vasemmalta puolelta.

Jos ette ole saaneet käyttäjätunnuksia, niin olkaa yhteydessä Tuottajan työpöydän palvelunumeroon 020 472 7342 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse atriatuottajat@atria.com

Ennen kuin saat uudet tunnuksesi käyttöön, voit olla kiireellisissä eläinilmoituksiin tai tilityksiin ja laskuihin liittyvissä asioissa yhteydessä tuottajapalveluumme 020 472 7060