Siitossonnihuutokauppa 2020

14.04.2020 12:57

Sonnien myynti jatkuu jälkimyynneillä 5.5 alkaen. 


Sonnihuutokaupan jälkimyynti

Sonnihuutokauppa 2020 on viralliselta osaltaan ohi. Huutokaupassa myymättä jääneitä sonneja voi tiedustella Susanna Vehkaojalta.

Jos vielä harkitset siitossonnin ostoa, ota yhteyttä heti. Sonnien myyntiaika päättyy pian. Elokuussa on laadittu uusi terveystodistus.

Jälkimyyntilista 18.8.2020

Terveystodistus ja salmonellanäytteet on uusittu kesäkuussa. Saat terveystodistuksen nähtäväksesi ennakkoon pyytämällä sen susanna.vehkaoja@atria.com.

Vehkaoja Susanna

Kehityspäällikkö

Vehkaoja Susanna

040 750 5167

Luomu- ja emolehmätilat, siitoseläinvälitys (liharotuiset)

Kaikkien sonninostajien tulee hyväksyä sopimusehdot:
Sopimusehdot ja toimintaohjeet 
Sopimusehdot ja toimintaohjeet (på svenska)

Sonnin valinta tilallesi

Sonnien myyntilista on julkaistu. Sen lisäksi sonnin valintaa helpottamaan meillä on käytössä aivan uusi Sonnikone. Sonnikoneella pystyt valitsemiesi kriteereiden mukaan suodattaa sinulle parhaiten sopivat sonnit ostopäätöstäsi helpottamaan. Sonnikoneeseen on päivitetty myyntilistan sonnit polveutumistodistuksineen. Tänä vuonna sonneista on kuvattu myös esittelyvideot, jotka ovat nähtävillä YouTubessa.

Sonnikoneeseen pääset tästä
Sonnikoneessa maaliskuun 2020 indeksilaskennan tiedot. Tarkista myynnissä olevat sonnit ja niiden tiedot Jälkimyyntilistalta.

Polveutumistodistuksilla ei ole kaikkia uusimpia geenitestituloksia. Tarkista ne ja muut sonnien tiedot laajasta myyntilistasta.

Huutokauppasonnien rakennearvostelut

Mikäli tilallesi sopivan sonnin valinta osoittautuu odotettua haastavammaksi, ota yhteyttä alueesi asiakkuuspäällikköön.  

Kasvukoe 2019-2020

Siitossonnikasvattamon kasvukoe 2019-2020 alkoi parin viikon totutusjakson jälkeen 5.11. tehdyllä ensimmäisellä punnituksella. Kasvukokeen kasvunseuranta päättyi 20.3. tehtyyn punnitukseen, jonka tulosten perusteella sonnit saivat loput jalostusarvoistaan.

Julkaisemme rehuhyötysuhteeseen liittyvät tulokset kerralla samassa yhteydessä, kun sonnien myyntilistat valmistuvat.

Huomioithan, että ennen huutokauppaa osa sonneista karsiutuu siitosmyynnistä.

TUTUSTU KASVUKOKEEN 2019-2020 TULOKSIIN