Pellonpiennartilaisuus Jurvassa 7.8.2024

19.06.2024 14:40

Tervetuloa A-Rehun, Itua ja vastetta -hankkeen, Borealin ja Peltosiemenen yhteiseen pellonpiennartilaisuuteen Taneli Marttilan viljelylohkolle Jurvaan 7.8.2024 klo 18

Tilaisuudessa pääset tutustumaan uuteen laonkestävään hernelajikkeeseen Lempiin sekä kauden 2024 herneen lannoituskokeeseen.

Lannoituskokeessa tarkkaillaan kaliumsulfaattilannoituksen vaikutusta herneen sadonmuodostukseen. Uutuutena Lempi-lajikkeen lisäksi tarkkaillaan kuminan perustumista herneen aluskasvina IPM-viljelyhengessä. Kokeiden kontrollina toimii tuttu Astronaute, jolloin lajike-erot pystyy konkreettisesti havaitsemaan, Lempin lakoprosentti on vain 9 (Viralliset lajikekokeet). Hernekoe käsitellään luonnollisesti A-Rehun ZMC-Grow lehtilannoitteella, joka on markkinoiden johtava sulfaattipohjainen lehtilannoitetuote mangaanin, kuparin ja sinkin tarpeisiin.

Tilaisuus tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua herneen viljelyyn, verkostoitua muiden viljelijöiden kanssa ja jakaa parhaita käytäntöjä yhdessä Suomen johtavien rehuherneen viljleyn asiantuntijoiden kanssa. Tilaisuus on avoin kaikille herneen viljelystä kiinnostuneille, olitpa sitten kokenut viljelijä tai vasta-alkaja. Tarjolla makkaraa ja mehua.

Ilmoittaudu tästä: Herneen pellonpiennartilaisuus Jurvassa 7.8. (lyyti.fi)

Tilaisuus osoitteessa:  Järvenpääntie 41, 66360 Kesti