Rehujakeet emolehmille

Lämpökäsitelty Rapsirouhe

A-Rehu Rapsirouhe tuo edullista valkuaistäydennystä seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin.

Ohrarehu

Ohrarehu on ohranjyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehun raaka-aine syntyy Koskenkorvalla kotimaisesta ohrasta tärkkelys-etanoliprosessin ohessa. Sillä voidaan korvata noin kolmannes viljan määrästä ruokinnassa. Lisäksi ohrarehu toimii erinomaisena sulavan kuidun lähteenä, kun säilörehussa on alhainen NDF-pitoisuus.

Viljaseos

Viljaseos on rakeistettu ja lämpökäsitelty monipuolinen viljaseos. Se on käyttövalmis ja helppo vaihtoehto seosrehu- ja erillisruokintaan, kun omaa viljaa ei ole saatavilla.

ViljaLeikeseos

ViljaLeikeseos on edullinen ja monipuolinen energiarehu, joka maistuu sekä lypsylehmille että kasvaville naudoille. Rakeistettu rehu sisältää kokojyväviljaa, ohrarehua, melassileikettä sekä runsaasti hyvin sulavaa NDF-kuitua. Valkuaisaineilla ja kivennäisillä täydennettynä se toimii tehokkaasti viljan täydellisenä tai osittaisena korvaajana.

Leike-kuituseos

A-Rehu Leike-kuituseos on melassileikettä ja ohrarehua sisältävä energiarehu seosrehuruokintaan ja kotiseoksiin. Se sisältää huomattavan vähän tärkkelystä, mutta runsaasti NDF-kuitua, joka sulaa pötsissä viljan tärkkelystä hitaammin. Leike-kuituseos vähentää pötsin pH:n vaihteluja, tehostaa rehun sulatusta ja parantaa tuotosta.


Ohrarehujen, Viljaseoksen, Kokoseoksen ja ViljaLeikeseoksen minimitilaus 15 tn.

Tuote Energia Mj/kg ka OIV g/kg ka
Lämpökäsitelty Rapsirouhe 11,4 169
Ohrarehu 11,8 103
Viljaseos 12,4 97
ViljaLeikeseos 12,6 99
Leike-kuituseos 12,1 104

 

Näitä neljää et muualta saa!

1. Täysrehumme, puolitiivisteemme ja lypsylehmien kivennäisemme sisältävät orgaanista seleeniä 
Orgaaninen seleeni imeytyy huomattavasti perinteistä seleeniä paremmin. Varsinkin käytettäessä karjanlantaa peltojen lannoittamiseen on seleenin saanti varmistettava. Edullisin ja varmin tapa on lisätä hyvin imeytyvää orgaanista seleeniä suoraan nautojen rehuun.

2. Hyvin sulavaa ohrarehua
Yksi tärkeä rehujemme raaka-aine on ohrarehu. Ohrarehu on ohran jyvän soluseinämäkuitua (ei kuorta), joka sulaa pötsissä tasaisesti. Ohrarehu ja elävä hiiva ovat yhdessä toimiva pari, ne tukevat pötsin toimintaa ja näin varmistavat hyvän maitotuotoksen ja kasvun. A-Rehu on ainoa rehuvalmistaja, joka käyttää kotimaista ohrarehua teollisten nautarehujen raaka-aineena.

3. Eläköön hiiva!
Valitut A-Rehun tuotteet sisältävät elävää hiivaa. Se ehkäisee pötsin pH-tason laskua ja tasapainottaa pötsin olosuhteita, sekä tutkitusti nostaa maitotuotosta. A-Rehun tuotteissa käytettävä elävä hiiva (EH) kestää kuumennuskäsittelyn. Todettujen tuotantovaikutuksiensa perusteella elävä hiiva on hyväksytty EU:ssa käytettäväksi lypsylehmien ja teurasnautojen ruokinnassa. 

Elävää hiivaa sisältäviä tuotteitamme ovat TeknoTäysrehuEH, TuottoTäysrehuEH, VahvaPuolitiivisteEH, A-Rehu EnergiarehuEH, TuottokivennäinenEH sekä KasvuApeEH

4. Biotiinia kaikissa rehuissa
Kaikki täysrehumme ja puolitiivisteemme sisältävät biotiinia, mikä parantaa sorkkaterveyttä ja nostaa maitotuotosta.