Kivennäiset

EmoKivennäinen

Erityisesti emolehmien ympärivuotisiin tarpeisiin kehitetty EmoKivennäinen soveltuu erinomaisesti nurmisäilörehun, heinän ja kokoviljasäilörehun täydentäjäksi. Maittava ja koostumukseltaan rakeinen tuote pysyy helposti syötävänä eikä kivety ruokinta-astioihin. EmoKivennäinen sisältää runsaasti E-vitamiinia (1500 mg/ kg), orgaanista seleeniä 25 mg/kg, hyvin imeytyvää magnesiumia sekä rypsipuristetta, jossa on pötsin toimintaa tehostavaa valkuaista ja rikkiä.

EmoImetysKivennäinen

Erityisesti imetyskaudelle sopiva, jauhemainen tuote, jota voidaan pitää vapaasti tarjolla. Sisältää runsaasti seleeniä, josta orgaanista 30 mg/kg.

LaidunKivennäinen

LaidunKivennäinen on monikäyttöinen ja edullinen täyskivennäinen, joka sopii laidunruohon täydentäjäksi imettäville emolehmille ja kasvaville hiehoille. Tuotteen hivenaine-
ja vitamiinipitoisuudet ovat erittäin korkeat. Pehmeän jauhemaista LaidunKivennäistä kannattaa pitää vapaasti tarjolla koko laidunkauden ajan. Melassileike ja ohrarehu pitävät kivennäisen irtonaisena, maistuvana ja helposti syötävänä.

KalkitonKivennäinen

KalkitonKivennäinen ehkäisee tehokkaasti kalsiumin liikasaantia. Se on kehitetty ummessa oleville lehmille ja sopii erityisesti runsaasti kalsiumia sisältävän apilasäilörehun täydentämiseen. Jauhemainen tuote sisältää runsaasti magnesiumia, natriumia, vitamiineja ja hivenaineita. KalkitonKivennäinen sisältää runsaasti E-vitamiinia (1600 mg/kg) sekä orgaanista seleeniä, joiden riittävä saanti on kaikille lehmille erityisen tärkeää ennen poikimista.

Vahva Vitamiini Se-E

Vahva rakeistettu vitamiinitäydennysrehu. E-vitamiini 9000 mg/kg. Seleeni 40 mg/kg (40 % orgaanista seleeniä). Sisältää lisäksi A- ja D-vitamiinia, sekä hivenaineita. Voidaan käyttää luomutuotannossa.

 

Tuote Ca P Mg Na
LaidunKivennäinen 150 15 77 105
KalkitonKivennäinen 26 30 125 140
EmoKivennäinen 90 25 50 65
EmoImetysKivennäinen 110 15 77 115